Vork Communicatie blog

Meer lezen?

Veel plezier met mijn berichten over marketing, communicatie, ondernemerschap, kauwtjes, klanten werven, creativiteit en social media.

Fairtrade is voor mij: open, eerlijk en begrijpelijk

Vork Communicatie is een Fairtrade bedrijf. De koffie en thee die ik schenk tijdens de online marketing trainingen zijn dus van het Fairtrade keurmerk. Maar Fairtrade betekent meer voor mij.

Wat onderscheidt jou van je collega’s / concurrenten?

Praktische tips om antwoord te vinden op deze lastige vraag.

Heb je een plan, of doe je maar wat?

En hoe mooi zou het zijn als het werven van je klanten niet voelt als leuren, maar als stralen? Tijdens een netwerkbijeenkomst stelde ik aan dertig ondernemers de vraag: wie van jullie heeft een communicatie- of marketingplan voor zijn of haar eigen bedrijf? Er gingen zes handen de lucht in. Oei, dat zijn er weinig!

Je moet iets met social media *zucht*

Een deel van mijn werk bestaat uit het geven van social media training, dus je verwacht misschien dat ik je ga vertellen dat je social media moet inzetten als je je bedrijf wilt promoten. Maar dat doe ik niet. ----- O ja, natuurlijk, het kán best. Goed gebruik van social media kan je verkoopproces een stuk gemakkelijker maken. Maar het is niet voor iedereen de beste weg.

De kracht van afbeeldingen

Waarom zou je afbeeldingen gebruiken in je online communicatie, en hoe druk je daarin je huisstijl uit?

Ben je de optie “Facebook gebruiken als” kwijt?

Ben je de optie “Facebook gebruiken als” kwijt”? Dat ligt niet aan jou! In deze blog leg ik uit hoe je toch de dingen kunt blijven doen die je deed, zoals andere pagina's liken (volgen) als pagina.

Marketing? Ik vond het 3 keer niks

Marketing, daar had ik weinig mee toen ik 6 jaar geleden startte met Vork Communicatie. Ik heb er dan ook behoorlijk mee geworsteld. Acties met gebakken lucht om je mailinglijst te vullen, vaak je boodschap herhalen, mensen 7 keer voor een activiteit uitnodigen en maar zenden... Ik vond het 3 keer niks.

Klanten werven op een manier die bij je past

Tijdens Stralend Werven help ik je om je marketing vorm te geven op een manier die bij jou past. Je overwint eventuele weerstanden, je leert over een goede online strategie en je ontvangt tips om je marketing gestructureerd aan te pakken, zodat het minder moeite kost. Je gaat het zelfs leuk vinden!

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...


Zoek op trefwoorden

  • Marketing (52)
  • Authenticiteit (28)
  • Social media (23)
  • Bloggen (13)
  • Stralend Werven (12)
  • Ondernemerschap (12)
  • Site (11)
  • Doelgroep (10)
  • Schrijven (5)
  • Nieuwsbrieven (5)

  • Archief