Sociale media, hoe pak je het aan?

M

T   06 19473050

Sociale media, hoe pak je het aan?

Tijdens een individuele social media training bij Vork Communicatie...

1. Leer je precies wat je nodig hebt
2. Richt je alles meteen goed in
3. En bedenk je hoe je dit middel strategisch inzet voor jouw bedrijf. 

Ik geef de  trainingen in LinkedIn, Facebook, Twitter (inclusief Hootsuite!), Pinterest of MailChimp in mijn huiskamer.  Persoonlijk, praktisch en to-the-point. 

Als je nog bijna niets weet van social media, kun je beginnen met de toegankelijke workshop 'Social media, wat kun je ermee'.  Daarin leg ik uit hoe social media werkt, wat je ermee kunt bereiken en wat de verschillen zijn tussen de meest gebruikte platforms als Facebook, LinkedIn en Twitter.

Voor ondernemers die na een training scherp willen blijven in het gebruik van social media, organiseer ik in samenwerking met bibliotheek Gouda iedere maand een social media werkochtend.

1. Social media, wat kun je ermee?

Dit is de titel van de workshop waar je mee kunt beginnen als je niet weet waar je moet beginnen. Of als je je afvraagt of het eigenlijk wel iets voor je is, die sociale media. De workshop geeft inzicht in de mogelijkheden van en verschillen tussen Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest. Ook de relatie met je site, blog en nieuwsbrief wordt besproken. Het is een workshop zonder beamer of computer, aan groepen van vier tot twintig personen. Bekijk de uitgebreidere omschrijving of  bestel deze workshop voor jezelf of voor jouw team, groep of netwerkorganisatie.

2. Individuele sociale media trainingen

De social media trainingen geef ik individueel, dus één-op-één, bij mij of bij jou op je werkplek. Je leert de techniek maar je gaat ook meteen praktisch aan de slag om je account aan te maken en je profiel in te richten. En je denkt na over de strategiedie je toe gaat passen. Zo'n huiskamertraining duurt afhankelijk van je voorkennis en het onderwerp twee uur of twee keer twee uur. Je werkt op je eigen laptop. Meld je aan, dan plannen we een datum in overleg!  In company en/of voor kleine of grotere groepen is ook mogelijk, mail me voor een offerte!

Ik bied de volgende trainingen aan:

Logo Social Media Werkochtende3. Social media werkochtenden

Iedere tweede woensdagochtend van de maand verzorg ik in samenwerking met bibliotheek Gouda een gratis werkochtend voor ondernemers die scherp willen blijven in hun gebruik van social media. Iedere maand staat een ander social media platform centraal en het is de bedoeling dat de deelnemers ook van elkaar leren. Klik hier voor de data en thema's.

Of: Individueel social media advies 

Ik denk graag met je mee over een goede social media aanpak voor jouw bedrijf. We kunnen bijvoorbeeld in één keer al je accounts en profielen doornemen en bijwerken en een plan maken voor de komende periode zodat je voorlopig weer even vooruit kunt.

Heb je belangstelling? Je kunt me bellen (0182 522 192 of 06 1947 3050) of mailen .

Communicatiedeskundige Loes Vork

Ik help ondernemers en bedrijven heel praktisch om goed te communiceren. Zowel online als 'in het echt'.

Strategiesessies 
Individuele sessies waarin je stap voor stap je (online) marketingstrategie vorm geeft en uitvoert.

Stralend Werven 
Praktische marketingdag voor zelfstandige dienstverleners.
(Ook: Stralend Werven voor haptotherapeuten.)

Maatwerk Marketing 
Uitgebreid Marketingprogramma voor zelfstandige dienstverleners.

Social media training 
Individuele training: sluit precies aan bij jouw niveau en concrete situatie.

Social media werkochtenden 
Netwerken en werken aan je online marketing in de Chocoladefabriek.

Social media, wat kun je ermee 
Presentatie voor groepen. 

***********

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...

Aanmelden nieuwsbrief