M

T   06 19473050

Vind jij van jezelf dat je niet kunt tekenen?

Denk je dat werkelijk? Wat jammer zeg! 

Tekenopdracht voor mensen die niet durven tekenenHeel veel mensen zeggen dat ze niet kunnen tekenen. Maar wij (mijn sketchcrawlmaatje Monique en ik) zijn van mening dat bijna iedereen kan tekenen. Ben je in staat om je naam te schrijven op papier? Dan zit het qua motoriek in ieder geval al goed. En hoe was je als kind? Waarschijnlijk vond je tekenen toen wel leuk!

Tekencursus voor mensen die niet durven tekenen

Tekenen voor mensen die niet durven tekenen is een tekencursus met een knipoog. Iedere week sturen we je een kleine tekenopdracht waarmee we hopen mensen (meestal volwassenen) het plezier in tekenen terug te geven.

Teken je portret op een spiegel

#dtt en #dtd

Het probleem zit wellicht tussen je oren. Je tekening lijkt namelijk niet op wat je in je hoofd had te tekenen. Mogen wij je uitdagen om dat ‘willen’ los te laten? Niet nadenken, gewoon doen. Genieten van het doen. Wat kan jou het resultaat nou schelen… Lekker wat lijnen zetten op papier. Lekker even niks anders aan je hoofd. Durf jij?

Iedere week een les

Je kunt op ieder gewenst moment beginnen met de ‘cursus’. Je meldt jezelf via deze link aan met je mailadres, en dan begint de verzending automatisch. Na een jaar heb je alle lessen gehad en stopt de cursus vanzelf. Onderaan iedere les vind je een linkje om je weer af te melden als je dat wilt. We gebruiken je adres alleen voor het verzenden van de lessen via MailChimp, en geven het niet door aan anderen. De cursus is gratis.

Stuur je ons af en toe een fotootje van je werk? Vinden we ALTIJD leuk! Zet er een passende hashtag bij dan missen we het niet: #dtt of #durftetekenen, of #dtd of #daretodraw.

Maar wacht!

We beginnen natuurlijk met de diploma-uitreiking! 
Klik hier om Durftetekenen Diploma te donwloaden.

 

Gefeliciteerd, je kunt tekenen!

Samen tekenen bij Sketchcrawl Gouda

Ieder kwartaal is er een internatuinaal evenement waarbij mensen samen op locatie gaan tekenen. Een soort kroegentocht, maar dan met je schetsboek. Vandaar de onmogelijke naam: sketchcrawl (variant op pubcrawl). Het is in Amerika begonnen maar en doen vaak zestig of meer plaatsen over de hele wereld aan mee.

Sinds januari 2011 organiseren Monique en Loes ieder kwartaal een sketchcrawl in Gouda. Daar kun je gewoon naartoe gaan. Maakt niet uit wat je leeftijd is en hoe je tekent. Het principe is eenvoudig: je neemt je eigen tekenspullen mee en zoekt een leuke plek om te tekenen. Natuurlijk werp je ook een blik in de schetsboeken van de andere deelnemers en een gezellig praatje is gemakkelijk gemaakt. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. 

Klik hier om naar de site van Sketchcrawl Gouda te gaan.

Klik hier om naar het internationale Sketchcrawl forum te gaan.

Klik hier om jezelf aan te melden voor de Sketchcrawl Nieuwsbrief, waarmee je voor iedere sketchcrawl in Gouda een uitnodiging ontvangt met datum, plaats en tijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Communicatiedeskundige Loes Vork

Ik help ondernemers en bedrijven heel praktisch om goed te communiceren. Zowel online als 'in het echt'.

Strategiesessies 
Individuele sessies waarin je stap voor stap je (online) marketingstrategie vorm geeft en uitvoert.

Stralend Werven 
Praktische marketingdag voor zelfstandige dienstverleners.
(Ook: Stralend Werven voor haptotherapeuten.)

Maatwerk Marketing 
Uitgebreid Marketingprogramma voor zelfstandige dienstverleners.

Social media training 
Individuele training: sluit precies aan bij jouw niveau en concrete situatie.

Social media werkochtenden 
Netwerken en werken aan je online marketing in de Chocoladefabriek.

Social media, wat kun je ermee 
Presentatie voor groepen.

***********

Snorren op portretten

Eenlijntekening verkeerde hand

 

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...

Aanmelden nieuwsbrief