Social media werkochtend voor ondernemers in Gouda

Social Media Werkochtenden voor ondernemers bij Bibliotheek Gouda

Iedere tweede woensdagochtend van de maand verzorg ik een social media werkochtend voor ondernemers en ondernemende mensen, in de Chocoladefabriek. Je doet er kennis op over een specifiek onderdeel van de online marketing (iedere maand een ander thema) en er is gelegenheid tot netwerken. Sinds de eerste werkochtend in november 2013 zijn er al heel wat interessante onderwerpen voorbij gekomen, en nuttige contacten gelegd!

* Plaats: Chocoladefabriek / Stadsbibliotheek, Klein Amerika 20 te Gouda, zaal Puur, eerste verdieping.
* Tijd: 10.00-12.00 uur
* Kosten: geen
* Aanmelden: niet verplicht maar wel leuk  & goed voor je zichtbaarheid als je je aanmeldt via Facebook 

Social media werkochtenden in 2019:

  • 10 juli 2019 - Google Mijn Bedrijf
  • 11 september 2019 - Instagram strategie voor je bedrijf Let op: in de STEENLANDZAAL
  • 9 oktober 2019 - Nieuwsbrieven: waarom en waarover
  • 13 november 2019 - SEO: wat kun je zelf doen aan zichtbaarheid en vindbaarheid
  • 11 december 2019 - Manieren om je contacten warm te houden

Meld je aan via de Facebook pagina van Vork Communicatie. Dan weet ik ongeveer hoe veel mensen er komen, en help je mij aan meer zichtbaarheid voor deze werkochtenden. Tof als je dat doet. Maar zonder aanmelden ben je ook van harte welkom.

Social Media Werkochtend

 

"Professioneel, inspirerend en gezellig"

De social mediawerkochtenden die Loes van Vork Communicatie maandelijks verzorgt, zijn altijd erg professioneel, inspirerend en gezellig. De ochtenden vinden plaats in een knusse zaal in de Chocoladefabriek, de Openbare Bibliotheek van Gouda. Deze woensdagmorgen is een mooie gelegenheid om te netwerken en ondertussen iets op te steken van social media. Loes krijgt het voor elkaar om veel nuttige informatie te verpakken en vertellen in één ochtend. Loes denkt ook mee zodra de deelnemers de tweede helft van de ochtend zelf aan de slag gaan met social media op hun eigen laptop of tablet, en geeft daarbij waar nodig persoonlijk communicatie-advies.

Irene Snijder van Kopijkat

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...

Aanmelden nieuwsbrief